Win kaarten voor animatiefilm De beste verjaardag ooit

Update op 22 juni 2022
Kleuterfilm De beste verjaardag ooit

Deze winactie is voorbij. Geef je hier op en blijf op de hoogte van komende winacties!

Ken je Kareltje, het konijntje dat in kinderboeken al jarenlang allerlei avonturen beleeft? Hij speelt nu voor het eerst in een animatiefilm. En Ouders van Nature mag 4 vrijkaarten weggeven voor deze leuke film voor kleuters!

Kareltje is al twintig jaar de hoofdpersoon in de populaire Duitse boekenreeks “Karlchen” van Rotraut Susanne Berner. Uitgeverij Lannoo heeft de twee delen “Goede Reis Kareltje” en “Welterusten Kareltje” laten vertalen en in ons land uitgebracht. Het zijn verhalen over een konijnenfamilie met herkenbare menselijke trekjes en humoristische details.

Vrolijke kleuterfim De beste verjaardag ooit

En nu is er dus deze vrolijke animatiefilm met leuke aanstekelijke liedjes, te zien in 38 bioscopen. De gesproken taal is Nederlands.

Wat gebeurt er in deze animatiefilm?

Op de dag dat Kareltje vijf jaar is geworden, viert hij zijn verjaardag met worteltaart, cadeautjes en een picknick bij het meer. Hij woont met zijn ouders, babyzusje Klara en hun huisdieren Kippie en Koekie in de buurt van een bos waar allerlei dieren leven. Helaas moeten zijn ouders met Klara naar de dokter. Eigenwijze Kareltje voelt zich alleen en gaat naar zijn oma om daar zijn verjaardag te vieren.

Animatiefilm De beste verjaardag ooit

De weg voert door het bos en dat is toch wel spannend. Maar de spannende momenten duren nooit lang. Onderweg beleeft hij onverwachte en soms grappige avonturen met zijn buurmeisje Monika en zijn vrienden Freddy en Willem. Gelukkig wordt het uiteindelijk toch nog feest!

Deze film duurt 75 minuten en dat is voor kleuters natuurlijk een lange zit. Maar er mag gezongen en gedanst worden en dat maakt het een gezellige boel!

Wil je alvast een stukje zien?

Als je wilt weten waar deze heerlijk zorgeloze film draait, kun je hier even kijken.

Winactie!

En als je kans wilt maken op 4 vrijkaarten, laat dan hieronder een reactie achter en vertel waarom jij deze kaarten graag wilt winnen.

Onder de reageerders verloot ik donderdag 23 december aan één winnaar de 4 vrijkaarten voor De beste verjaardag ooit.

De uitslag maak ik hier bekend en deel ik via Facebook en Instagram.
Volg je me daar al?

De winnaar is inmiddels bekend: Marlies Mols!

19 gedachten over “Win kaarten voor animatiefilm De beste verjaardag ooit”

 1. Centine Blaakman

  Mijn kinderen zijn al veel te groot voor kleuterfilms maar gelukkig heb ik nog 2 kleine neefjes, die willen vast mee!

 2. Ons nichtje Nora van 5 eet, leeft en slaapt konijnen! Ze zou deze film echt geweldig vinden. En dan nemen we haar lieve broertje van 3 ook mee. Lekker genieten van dat kleine spul!

 3. Mijn lieve nichtje heeft (zoals zoveel kinderen) al twee jaar haar verjaardag niet kunnen vieren door de corona. Maar helaas was ze het jaar daarvoor zelf ziek waardoor het ook niet door kon gaan. Haar beste verjaardag ooit moet dus nog komen. Wie weet kan ze het binnenkort met haar zusje en ouders vieren in bioscoop!

 4. Oh! Wat geweldig voor mijn jongste kleinzoon! Een echte film voor zijn vierde verjaardag! Heel graag loten wij mee! Fijne kerstdagen!

 5. Wat leuk voor mijn kleinzoon die jarig is op 25 december! Even afwachten wanneer de bioscopen weer open mogen maar dan is het ook een echt feestje voor hem!

 6. Wat zou dat fijn zijn voor mijn kleinzoon die 24 december 5 jaar zal worden en zijn feestje (voor de tweede keer) moet uitstellen! Wat zou deze film leuk voor hem zijn en ook voor zijn broertje en zusje. Toch nog een fantastisch cadeau! Wat zou hij stralen!

 7. wat een feestelijk gebaar, verras mijn kleinkinderen maar met dit leuke exemplaar
  naar de film is altijd feest en naar deze zijn ze vast nog niet geweest

 8. Ik maak graag kans voor mijn tweelingzoontjes. We kijken thuis zo nu en dan een film en ze zijn denk ik wel toe aan de stap om naar de bioscoop te gaan. Met deze leuke film durf ik dat aan!

 9. Ik maak graag een kans voor mijn dochter die net 3 is geworden en helemaal gek is van konijnen en wortels omdat ze voor haar verjaardag het spel bunny hop gekregen heeft van opa en oma. Ik denk dat ze diep onder de indruk zal zijn van het hele fenomeen ‘bioscoop’ en het een hele leuke film gaat vinden.

 10. Ik wil heel graag winnen voor mijn ex-collega en vriendin! Zij heeft besloten om bij haar toxische werkplek weg te gaan en voor zichzelf te kiezen. Toch wel spannend voor een moeder met 3 jonge kinderen. Ze start in 2022 met haar nieuwe baan en het lijkt me leuk als zij dit op deze manier kan vieren met haar 3 kids!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Winkelwagen
Don`t copy text!
Scroll naar boven