Over deze site

kinderen_in_gras

Voor gezonde en blije kinderen

Oudersvannature.nl is een magazine voor ouders die het beste willen voor hun kind. Hier vind je leuke en duurzame tips over opvoeden, eten en buitenspelen. Ideeën voor leuke dingen doen met je kind. Allemaal vanuit mijn passie voor kinderen, natuur en lekker eten.

Buitenspelen is gezond

Ik ben journalist (met als specialisme duurzaamheid, natuur en gezond leven en eten) én gediplomeerd pedagogisch medewerker. En daarnaast NatuurWijzer. Ik ga graag met kinderen naar buiten, natuur is goed voor kinderen.

Lekker koken

In mijn blogs deel ik activiteiten die je met je kind kunt doen en weetjes over de natuur. Regelmatig ga ik met mijn zoontje naar het bos. Elke keer zien we er andere dingen. We weten waar de raaf broedt, waar de vos woont en waar de kikkervisjes zwemmen. De natuur is altijd in beweging.

We koken ook graag samen. Gemakkelijke, lekkere en gezonde recepten. Ook die deel ik graag met je. Zodat jij quality time met je kind hebt en samen lekkere dingen kunt maken. Of leuke spelletjes kunt doen in het bos, het park of de achtertuin. Want dat is genieten én het verstevigt de relatie met je kind.

Natural Parenting

Ik hou van kinderen, Ze zijn kwetsbaarder dan we vaak denken. Als moeder en pedagogisch medewerker probeer ik kinderen zoveel mogelijk vertrouwen in zichzelf én in de wereld om hen heen mee te geven. Ik ontdekte dat de opvoedstromingen attachment parenting, aware parenting en Natural Parenting  in mijn opvoeding en werk goed bij me passen. En dat lees je terug in de blogs.

Onderbouwde blogs

Voor de blogs die ik schrijf, neem ik de tijd. Ik zoek alles goed voor je uit, zodat wat ik schrijf goed is onderbouwd. Voor mijn blogs put ik uit literatuur, eigen ervaring en die van anderen. Je bent welkom om onder de blogs te reageren.

Aanbiedingen

Ik werk graag samen met aanbieders van duurzame diensten en producten waar ouders en kinderen blij van worden. Hun aanbiedingen vind je ook hier.
Heb je vragen over eten, buitenspelen of opvoeden? Mail me dan of kies voor online pedagogisch advies.

photo credit: Beginning of a first love via photopin (license)
Winkelwagen
Don`t copy text!
Scroll naar boven