Samenwerken met Ouders van Nature

Ben jij ondernemer met als doelgroep ouders, verzorgers en kinderen en wil je samenwerken? Wat leuk!

Verkoop jij producten en diensten die bijdragen aan de gezondheid en het welzijn van kinderen? Die aansluiten bij de visie van Ouders van Nature? Lees dan verder. Want Ouders van Nature  biedt jou de mogelijkheid je bedrijf onder de aandacht te brengen bij een groot lezerspubliek.

Op oudersvannature.nl verschijnen wekelijks nieuwe blogs. Deze blogs betreffen allerlei onderwerpen rond de thema’s gezond en lekker eten, natuur en buitenspelen, empathisch opvoeden en moestuinieren. Daarbij richt dit online magazine zich op ouders/verzorgers met kinderen van 0 tot 12 jaar.

Doelgroep

De doelgroep die Ouders van Nature bereikt, varieert tussen de 25 en 50 jaar. De lezers zijn voornamelijk vrouw, de meesten wonen in Nederland. Een klein deel woont in België.

De mogelijkheden om samen te werken

Ouders van Nature biedt verschillende mogelijkheden. Voorbeelden zijn: adverteren met advertorials en banners, reviews, events, winacties, social media posts etc.

Gastbloggers gezocht

Wil jij jouw kennis of ervaringen delen met de lezers van Ouders van Nature? Hartstikke leuk! Stuur dan vooral even een berichtje met je voorstel.

Dit is de mediakit van Ouders van Nature.

 

Ouders van Nature bestaat sinds oktober 2015 en groeit erg hard. Voor het verkrijgen van de actuele statistieken en de tariefkaart, kun je contact met mij opnemen via chantal@oudersvannature.nl.

Winkelwagen
Don`t copy text!
Scroll naar boven