Algemene voorwaarden

Betaalde informatie

• Ik deel sommige informatie betaald, omdat ik veel tijd heb gestoken in het verzamelen, beoordelen en rangschikken. Maar ik ben geen expert. Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

• Mijn methode, cursus of informatie biedt geen garanties op succes. Je mag de methode zeker proberen en informatie toepassen, maar elke situatie is uniek. Ouders van Nature (Chantal) kan op geen enkele wijze verantwoordelijk worden gesteld voor behaalde resultaten.

• De aangeboden methode, cursus of informatie is met veel bloed, zweet en tranen zorgvuldig samengesteld. Ik stel het niet op prijs als je mijn methode of informatie overneemt zonder toestemming en/of probeert te verkopen als zijnde jouw methode of informatie.

• De aangeboden methode, cursus of informatie mag worden gebruikt door medewerkers binnen het bedrijf of de organisatie die de methode, cursus of informatie kopen en niet daarbuiten of door derden.

Producten en diensten van derden

Ouders van Nature genereert inkomen voor de content die beschikbaar is in het online magazine onder meer door affiliate links en dropshipping.

Samenwerkingen

• Bij een samenwerking houd ik mij aan de regels van de Reclamecode Social Media. Dat wil zeggen dat ik zowel in het artikel als op sociale media vermeld dat het om een samenwerking gaat.

• Ouders van Nature is op geen enkele wijze verantwoordelijk voor de kwaliteit van het gebodene via commerciële links dan wel de juistheid van de informatie.

Dropshipping

In he geval van producten uit de webshop die verkocht worden via zogeheten dropshipping verwijs ik voor de algemene voorwaarden graag naar de verkopers van de producten.

Privacy

Jouw privacy is erg belangrijk voor mij. Ik vraag soms om je e-mailadres, maar ik zal deze informatie nooit verkopen of delen, tenzij je de winnaar bent van een weggeefactie waarbij de prijs door een derde wordt verstuurd. Dan zal ik het alleen aan die specifieke sponsor geven zodat ze je je prijs kunnen sturen. Doe je mee met een wedstrijd of winactie, dan stem je in de nieuwsbrief van Ouders van Nature te ontvangen.

Winacties

Aan winacties zijn de volgende voorwaarden verbonden:

  • Iedereen mag meedoen.
  • De prijs is niet in te wisselen voor geld.
  • Je ontvangt per mail bericht of je hebt gewonnen.
  • Krijg je bericht dat je hebt gewonnen, dan heb je een week de tijd om je gegevens te mailen zodat de prijs naar je kan worden verstuurd. Na een week wordt een nieuwe winnaar gekozen en is je prijs niet langer opeisbaar.
  • Via onze social media-kanalen maken we de winnaar(s) bekend. Doe je mee met de winactie, dan ga je ermee akkoord dat je voornaam wordt vermeld.

Vragen? Mail ze naar chantal@oudersvannature.nl.

Winkelwagen
Don`t copy text!
Scroll naar boven